Jump to content

Kemény, mégis kifinomult járművet keres?

2017. 07. 24. 08:00

A Navara Trek 1 az ideális választás. Ezt a limitál modellt tele pakolták újdonságokkal, hogy a szállítást és az Ön utazásait is megkönnyítsék.  Elérhető elegáns fekete és gyöngyházfehér színekben.

Vadonatúj LED lámpákkal, új platóborítással és platóelválasztóval, fekete díszítőcsövekkel és könnyűfém keréktárcsákkal  a legkeményebb pick up a piacon. Persze mindez hasztalan, ha az utasok kényelme nincs biztosítva, nem igaz? A NAVARA TREK 1 maximálisan teljesíti ezen elvárásainkat is. A kabinban fekete bőrülések, kétzónás klíma és praktikus tároló helyek gondoskodnak az utazás kényelméről.

A parkolás miatt sem kell aggódnia. A négy kamerával működő 360 fokos parkoló kamera rendszer az autó felülnézeti képével segíti a jobb és biztonságosabb parkolást. A korszerű többlengőkaros és tekercsrugós hátsó felfüggesztés a teherhordó képesség megtartása mellett növeli a kényelmet és a kezelhetőséget.

Mindegy, hogy munka vagy kikapcsolódás a NISSAN NAVARA bárhová eljut. Hozza ki legtöbbet utazásaiból és válasszon egy limitált kiadású Navara Trek 1-et a Duna Autónál!  

http://dunaauto.hu/akcio/nissan-navara-trek-1

(Forrás: Szerkesztőség)